Elemente-de-Identitate-

Elemente de Identitate

Identitatea vizuală a unei firme sau a unui brand se impune și se manifestă prin toate aspectele sale: nume, semnatura vizuală (logo, slogan), documente personalizate (creare site web, mape de prezentare, cărți de vizită, foi cu antet, newsletter, CD de prezentare, semnătură electronică, ambalaje), un ansamblu de reguli, recomandari de aplicare și dezvoltare a elementelor vizuale ale mărcii. Toate aceste elemente reprezintă identitatea vizuala a companiei.

Logo-ul este cel mai reprezentativ element de identitate vizuală, iar elementele ce îl compun(simbol, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafică a identității. Sistemul de identitate vizuală este în general sintetizat într-un manual de identitate a marcii.

Realizarea de identitate vizuala (branding) este la fel de importanta, indiferent daca vorbim de o companie mica sau mare. Pentru construirea unei identitati vizuale, vă oferim servicii precum:

» design logo
» bannere publicitare flash sau gif
» design brosuri, flyere, pliante, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate
» design carti de vizita
» design mape de prezentare
» cd de prezentare
» semnatura electronica, newsletter.
» realizare website, optimizare si promovare

Te putem ajuta?

Îți dorești un website nou pentru afacerea ta sau ai nevoie de o optimizare pentru site-ul tău curent?

Până la ora actuală de când lucrăm împreună pot să afirm: Foarte Productiv. Seriozitate maximă. Tot ce s-a cerut până la ora actuală a fost finalizat.

Lorand Jani
Administrator, Sportmaxx Pro

Ai nevoie de un website nou sau de o optimizare pentru site-ul tau curent?