Campanii de Publicitate

Derularea unui spot publicitar la televizor poate costa și 5000 €, doar pentru o apariție. De asemenea, este dificil să știi cu exactitate cine îl vizualizează. De exemplu, dacă tu ai vrut să transmiți mesajul tău celor între 30-40 de ani, dar pentru că urma un film nou, media de vârstă din acel moment era de 24 de ani. O altă problemă este că nu poți să știi dacă a funcționat sau nu. Nu poți măsura rezultatele unei campanii de publicitate, și mai ales nu poți afla dacă au venit clienți noi din urma acesteia. Poți doar bănui.

Toate aceste probleme sunt rezolvate de promovarea plătită în mediul digital (online). În primul rând Google, dar și Facebook, Linkedin sau alte platforme îți permit să promovezi afacerea ta în online. Poți de asemenea să treci de multe probleme pe care publicitatea clasică le întâmpina: costurile mari, barierele fizice, lipsa targetării etc. Poți alege cu exactitate cine să-ți vadă mesajul, poți evalua rezultatele, poți îmbunătăți din mers orice aspect.

beneficiile campaniilor online

În fiecare zi, 90% dintre utilizatorii de Internet folosesc Google și Facebook pentru a căuta informații relevante despre diferite subiecte, dar și pentru a căuta produse, afaceri sau servicii de care au nevoie.

  • Știi exact pe ce ai cheltuit banii. Totul este măsurabil și transparent.
  • Costurile sunt mult mai mici. De exemplu, poți avea 5000 de afișari pe o anumită reclama, plătind doar 10 RON.
  • Poți ajunge la clienți inaccesibili prin mijloacele clasice TV, Radio. 
  • Viteză foarte mare de creare, implementare și optimizare a campaniilor. Întreg procesul rezultate aproape instante.
  • Poți dezvolta împreună cu alte instrumente de Social Media o bază de date a clienților pe termen lung. 
campanie de publicitate exemplu
  • Campanie Google
  • Campanie Facebook

De ce sa lucrezi cu noi?

Dispunem de experiența și cunoștințele necesare pentru dezvoltarea, lansarea și gestionarea campaniilor AdWords și Facebook Ads pentru orice tip de client. Cheia succesului unei campanii constă într-o administrare eficientă, în alegerea corectă a cuvintelor cheie, realizarea unor reclame text sau imagine/video care să atragă atenția publicului targetat, în găsirea unor metode pentru optimizarea și îmbunătățirea constantă a rezultatelor și nu în ultimul rând într-o interpretare corectă a rezultatelor obținute.

Venim în sprijinul tuturor clienților noștri cu servicii complete pentru o administrare profesională a contului lor AdWords sau Facebook Ads, începând cu asistenta pentru identificarea obiectivelor publicitare, continuând cu crearea contului, realizarea campaniei (text anunț, cuvinte cheie, stabilire buget) și până la prezentarea raporturilor personalizate privind rezultatele obținute.

Vă suntem alături și vă stăm la dispoziție pe durata desfășurării campaniei pentru orice întrebări, nelămuriri, asistență tehnică legată de orice aspect, pentru ca împreună să identificăm toate oportunitățile pentru afacerea ta.

Te putem ajuta?

Îți dorești un website nou pentru afacerea ta sau ai nevoie de o optimizare pentru site-ul tău curent?

Până la ora actuală de când lucrăm împreună pot să afirm: Foarte Productiv. Seriozitate maximă. Tot ce s-a cerut până la ora actuală a fost finalizat.

Lorand Jani
Administrator, Sportmaxx Pro

Ai nevoie de un website nou sau de o optimizare pentru site-ul tau curent?