Dezvoltarea de aplicatii web

O aplicatie web este orice software care ruleaza într-un browser web sau este creat într-un limbaj de programare suportat de browser (cum ar fi o combinatie de JavaScript, HTML si CSS) și se bazează pe un browser comun pentru a reda aplicația. Diferența dintre o aplicație desktop și o aplicație web este ca utilizatorii pot accesa aplicatia web prin intermediul browserului pe când cea clasică are propria interfața si trebuie instalată în propriu calculator.

Când realizăm o aplicație web personalizată, prioritatea noastră este să înțelegem afacerea dvs. ca și cum ar fi a noastră. Avem o experiență consistentă în realizarea proiectelor custom și întotdeauna ne încântă preluarea unui nou proiect.

Procesul de dezvoltare web în viziunea noastră are ca și componentă esențială compatibilitatea dintre cerințele clientului și principiile noastre profesionale care ne ghidează activitatea încă de la înființare. În vederea unei colaborări benefice de ambele părți ne punem în slujba proiectului întreaga expertiză de care dispunem și toate resursele, atât umane cât și tehnologice. În procesul nostru de muncă, se evidențiază o serie de caracteristici care ne garantează de fiecare dată o bună evoluție a proiectului:

Te ajutam sa transformi ideile tale in concepte functionale. Contacteaza-ne acum

  Te putem ajuta?

  Îți dorești un website nou pentru afacerea ta sau ai nevoie de o optimizare pentru site-ul tău curent?

  Până la ora actuală de când lucrăm împreună pot să afirm: Foarte Productiv. Seriozitate maximă. Tot ce s-a cerut până la ora actuală a fost finalizat.

  Lorand Jani
  Administrator, Sportmaxx Pro

  Ai nevoie de un website nou sau de o optimizare pentru site-ul tau curent?