Descrierea companiei

Seo24.ro este o firmă tânără și dinamică, specializată în dezvoltare web și promovarea firmelor în mediul online, cu o experiență de peste 5 ani în domeniile web design și programare web, publicitate și găzduire web.

Misiunea noastră este aceea de a dezvolta mediul online din România, folosind cele mai noi tehnologii, printr-o abordare cu totul nouă și deosebită. Punem mare accent pe calitatea serviciilor oferite, conduita profesională, etica în afaceri și pe durata de realizare cât mai redusă.

Despre noi - Seo24

Scopul pachetelor de servicii complete la prețuri accesibile este acela de a oferi posibilitatea firmelor, indiferent de mărime, vechime sau cifra de afaceri, de a avea un site creat de profesioniști la cele mai înalte standarde, cu toate serviciile adiacente de care este nevoie, incluse.

Datorită costului redus al pachetelor web, clienții noștri au posibilitatea de a-și promova afacerea și website-ul în mediul online chiar din prima zi. În acest scop oferim o gamă largă de servicii, precum Optimizare SEO, campanii Google AdWords, campanii de social media și alte servicii similare.

O afacere porneşte din pasiune, aşa că site-ul tău va fi cel care te va reprezenta şi pe care îl vei iubi! Dincolo de pasiune, noi, cei de la Seo24, ne vom asigura că transmitem foarte clar MESAJUL TĂU potenţialilor CLIENŢI.

De ce sa ne alegi pe noi?

Iti prezentăm mai jos 6 motive pentru care vei dori să lucrăm împreună (Seo24.ro):

  • Echipa noastră Seo24 este formată din ingineri specializați în Informatică
  • Iti oferim întreg pachetul de servicii necesar pentru ca site-ul tău să fie online: Construire site web, Implementare, Optimizare, Promovare, Găzduire, Întreținere continuă.
  • Avem rezultate vizibile si concrete: fiecare site creat de noi este optimizat, promovat si listat in motoarele de cautare.
  • Fiecare proiect va beneficia de 12 luni perioada de garanție și mentenanță
  • Vei primi gratuit la finalizarea site-ului tău, un back-up complet pe suport optic, ce va putea fi restaurat oricând pe orice server.
  • Oferim suport tehnic dupa finalizarea contractului
Te putem ajuta?

Îți dorești un website nou pentru afacerea ta sau ai nevoie de o optimizare pentru site-ul tău curent?

Până la ora actuală de când lucrăm împreună pot să afirm: Foarte Productiv. Seriozitate maximă. Tot ce s-a cerut până la ora actuală a fost finalizat.

Lorand Jani
Administrator, Sportmaxx Pro

Ai nevoie de un website nou sau de o optimizare pentru site-ul tau curent?